登录电脑网页、小程序享受畅享刷题等更多功能

2021高起点《英语》历年真题03-10

发布时间: 2021-03-10 05:00:50

文章来源:

1、 根据材料回答{TSE}题:
Passage Two
Welcome to North Road Medical Centre! We are open from 8:30 a.m. until 6 p.m.Monday to Friday.Appointments (预约) with the doctors and nurses are acceptable both morning and afternoon.However,a same-day appointment may not necessarily be with your usual doctor.Patients may be seen by any member of the team.
If you decide to register(注册)with us,please speak to one of our receptionists(接诊员).You will need to complete a registration form.Each new patient is asked to answer some medical questions.You should also make an appointment to see one of the nurses for a health check soon after registering.There is sometimes a delay in handing over medical records from your earlier doctor,and this appointment gives us valuable information about your health.
The Out of Hours Service is reachable from 6:30 p.m.until 8 a.m..Monday to Friday;at weekends from 6:30 p.m. Friday to 8 a.m.Monday.Telephone 0845—345—8995 to talk to the Out of Hours Service.They will have a doctor get in touch with you.
 For medical advice,you can call NHS Direct(24 hours)on 0845—4647 0r through the Internet at www.nhsdirect.nhs.com.You can always get advice over the telephone.
  If you are too ill to come to the medical center,You can ask for a home Visit over the telephone.Most visits by doctors are made between12 noon and 3 p.m.If you are able to phone before 11a.m., this helps us to plan the day.
{TS}What can be learnt from paragraph 1? (单选题)

A. The center opens all week round.

B. Doctors and nurses work six hours a day.

C. Appointments are not accepted in the afternoon.

D. A same-day appointment may not be with the usual doctor.

试题答案:D

2、 请根据材料回答{TSE}题:
In nearly every town or city center in the UK,on most days of the week you can find one or more people standing in the street selling a magazine   21  The Big Issue.These people are all    22   ,but they are not begging for money. 23  ,they are selling the magazine as a means(手段)of 24  a small but respectable living.
    The Big Issue magazine was  25  in 1991 by Jon Bird and Gordon Roddick after they  26 that there were many homeless people who were  27  on the streets of London.On a previous(之前的) 28   to New York,one of them had seen homeless people selling a newspaper known as Street News  29  they decided to set up something   30   in the British capital.
    Nowadays,The Big Issue has   31  all over the UK and there are even different versions(版本)of the magazine in different parts of the  32   .The sellers buy each magazine from the organization for seventy pence and then sell it to a  33  for one pound fifty.By working with The Big Issue,many people have been  34   to escape from homelessness,and  35  many of them have moved on to new jobs and new lives.
{TS}请选出最合适的选项(    )。 (单选题)

A. printed    

B. spelt    

C. called    

D. stuck

试题答案:C

3、 请选出最合适的选项(    )。 (单选题)

A. recognized    

B. started    

C. found     

D. written

试题答案:C

4、 根据下面材料回答{TSE}题:
Passage Four
Magic(魔法)often forces us not to believe our own eyes or even appears to be breaking the laws of physics or nature! The word“magic”has many different meanings.When a bird appears in a hat or when someone declares that he could see into the future--both can be called magic.When a sick person suddenly becomes well or a well person(or even animal)becomes ill, magic is the cause.The British author Terry Pratchett uses magic a great deal in his popular Discworld series of books.
Magic has always been used for fun.People enjoy working out in which cup the little ball is or how he knows which card l was thinking of.Harry Houdini was one of the first world-famous magicians—famous for escaping from deadly situations.Recently David Copperfield,or David Blane,has become very popular for his“unbelievable abilities”,such as making the Statue of Liberty disappear or rise.
Magical rings and three—headed dogs may not be real,but does this mean nothing magical really exists? Can you always explain how the magician has done the card trick? Maybe it is better not to explain,but to leave a little magic in our lives.Pick a card.any card...
{TS}The author explains what magic is in paragraph 1 by  ______. (单选题)

A. using examples

B. giving causes and effects

C. listing the time of magical events

D. comparing a healthy person with a sick one

试题答案:A

5、 根据材料回答{TSE}题:
Passage Two
Welcome to North Road Medical Centre! We are open from 8:30 a.m. until 6 p.m.Monday to Friday.Appointments (预约) with the doctors and nurses are acceptable both morning and afternoon.However,a same-day appointment may not necessarily be with your usual doctor.Patients may be seen by any member of the team.
If you decide to register(注册)with us,please speak to one of our receptionists(接诊员).You will need to complete a registration form.Each new patient is asked to answer some medical questions.You should also make an appointment to see one of the nurses for a health check soon after registering.There is sometimes a delay in handing over medical records from your earlier doctor,and this appointment gives us valuable information about your health.
The Out of Hours Service is reachable from 6:30 p.m.until 8 a.m..Monday to Friday;at weekends from 6:30 p.m. Friday to 8 a.m.Monday.Telephone 0845—345—8995 to talk to the Out of Hours Service.They will have a doctor get in touch with you.
 For medical advice,you can call NHS Direct(24 hours)on 0845—4647 0r through the Internet at www.nhsdirect.nhs.com.You can always get advice over the telephone.
  If you are too ill to come to the medical center,You can ask for a home Visit over the telephone.Most visits by doctors are made between12 noon and 3 p.m.If you are able to phone before 11a.m., this helps us to plan the day.
{TS}What can be learnt from paragraph 1? (单选题)

A. The center opens all week round.

B. Doctors and nurses work six hours a day.

C. Appointments are not accepted in the afternoon.

D. A same-day appointment may not be with the usual doctor.

试题答案:D

点击阅读全文

原文链接:https://m.tiw.cn/zixun/72891

下一篇

相关资讯

相关试题

分享给好友

分享到朋友圈

取消

使用浏览器的分享功能,把这篇文章分享出去

确定